Header widget area left
Header widget area right

Vaginale verslapping

Vaginale ontspanning / verslapping kan een ongewenst resultaat zijn van een geboorte, overgewicht, constipatie, veroudering of spier deconditionering.

De spieren zijn verslapt en hebben weinig spanning, sterkte, en hebben geen controle. De interne en externe diameters van de vagina zijn verwijd. Ook zijn de spieren van het perineum slap en slecht ondersteund. Onder deze omstandigheden, is de vagina niet langer in zijn fysiologisch optimale staat. Dit kan resulteren in een vermindering van seksueel genot.
Volgens het wetenschappelijke medisch artikel van Masters and Johnson, is het seksuele genot verwant aan wrijvende krachten tijdens de geslachtsgemeenschap. Het is echter niet een oplossing voor seksuele dysfunctie, verlies aan interesse of opwinding, of anorgasmie. Naast verminderde seksuele wrijving klagen patiënten ook van vaginale winderigheid dat, tezamen met de esthetische aspecten, het seksueel zelfvertrouwen aanzienlijk kan benadelen.

We zijn in staat om de vagina te verjongen, om hierdoor de wrijving tijdens vaginale geslachtsgemeenschap te verhogen.
Vaginale verjonging is een 1 à 2 uur durende dagbehandeling die naast de esthetische verfraaiing ook de seksuele bevrediging kan verbeteren.

coverv

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.