Header widget area left
Header widget area right

Tatoeages verwijderen bij Beauty Clinic

Tattoo’s verwijderen door laserlicht

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in het verwijderen van pigmentvlekken of tatoeages zonder weefselbeschadiging. Dit is nu mogelijk met laserlicht!

Is de behandeling pijnlijk?

Indien u de behandeling laat uitvoeren met een verdovende zalf zal de pijn goed meevallen. Het gevoel is zoals een elastiek die men loslaat en die pitst op de huid. Tevens gebruiken we koele kompressen tijdens de behandeling om deze aangenamer te maken.

Zijn er neveneffecten bij deze behandeling?

Deze zijn minimaal maar deze gaan we toch kort even toelichten.

  • Het is mogelijk dat er tijdelijk hypopigmentatie ontstaat, dit wil zeggen dat er kleine witte puntjes ontstaan. Deze gaan na 6 -12 maanden terug verdwijnen.
  • Er bestaan inkten die niet legaal zijn voor tatoeages maar meestal worden deze in het buitenland gebruikt, deze inkten zijn moeilijker te verwijderen. Met gevolg dat er meer behandelingen zullen nodig zijn.
  • Na de behandeling kunnen de klanten roodheden, korstvorming en jeuk ondervinden.

 

Gedurende de eerste consultatie zullen we u inlichten over de kostprijs, deze hangt af van de grootte van uw tatoeage. Tevens zullen we u meedelen hoeveel sessies er ongeveer zullen nodig zijn en verder toelichting geven op al uw vragen. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren !

MEAAFsmall

 

Comments are closed.