Header widget area left
Header widget area right

Intiem en persoonlijk

Verzakking van de schaamstreek, de Venusheuvel, is een veel voorkomend probleem bij volwassen vrouwen. Het liften van de schaamstreek vergroot de esthetische aspecten van het gebied.

vaggd

Pubis lift & buikcorrectie, waar rekening mee te houden.

Verzakking of ptosis van de schaamstreek is te wijten aan weefselzwakte in het gebied van het bekken. Deze toestand wordt dikwijls waargenomen bij patiënten die veel gewicht hebben verloren, na zwangerschap of door veroudering.

Afzakkend pubis weefsel kan gecorrigeerd worden door een insnijding in de overtollige huid boven het gebied van de schaamstreek.
Deze procedure wordt vaak gecombineerd met een Mini-Abdominoplastiek – Abdominoplastiek- om de buik te verbeteren.

Gecombineerde ingrepen

Een pubis lift kan gecombineerd worden met andere ingrepen aan het lichaam of gelaat. Een buikcorrectie kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met borstlifting, ooglidcorrectie,neuscorrectie en liposculptuur van een dubbele kin.
De voordelen van gecombineerde ingrepen zijn duidelijk. Eén enkele verdoving is nodig en de totale herstelperiode is aanzienlijk korter: het is natuurlijk ook goedkoper.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.