Header widget area left
Header widget area right

Na een peeling voelt u zich als nieuw, en dat is geen toeval.

Peeling is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.

Door het gebruik van een – volstrekt veilig – azijnzuur scheiden we als het ware het water van de eiwitten. Daardoor droogt de buitenste huidlaag geleidelijk uit, en wordt die afgestoten.

peelingd

Een korte ingreep

Een behandeling duurt maar 15 à 30 minuten, na de snelle behandeling is er geen nood aan ziekenhuisopname en een snelle hervatting van het werk is mogelijk.

Een goed herstel

De genezing na de behandeling gaat heel snel, zwellingen en blauwe plekken verdwijnen na 1 week. De dag na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden..

Wij laten u niet los

Tevens ondersteunen wij u verder met het nodige advies.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.