Header widget area left
Header widget area right

Oorcorrecties worden meestal uitgevoerd bij afstaande oren.

In de volksmond beter gekend als flaporen. Ook de grootte en vorm van de oren en de oorlel kunnen worden veranderd, maar die behandelingen komen verhoudings gewijs veel minder voor. Tegenwoordig worden flaporen bij kinderen op 4-6 jarige leeftijd al gecorrigeerd, vroeger werd dat minder gedaan.

 

Volwassenen met afstaande oren zijn vaak ervaren camouflage experts. Vooral met een flinke bos haar heb je weinig problemen. Toch besluiten veel mensen op latere leeftijd alsnog tot een oorcorrectie. De ingreep is betrekkelijk eenvoudig, onzichtbaar achter het oor en inmiddels voor vrijwel iedereen betaalbaar.

eyelidd

Een korte ingreep

Na de snelle behandeling is er geen nood aan ziekenhuisopname en een snelle hervatting van het werk is mogelijk.

Een goed herstel

De genezing na een oor correctie gaat heel snel. De wondjes zijn dicht na enkele dagen, zwellingen en blauwe plekken verdwijnen na 3 weken. De dag na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden..

Wij laten u niet los

Drie maanden na de ingreep komt u langs voor een na-controle. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u de “nieuwe ik” vergelijken met de oude aan de hand van uw foto’s.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.