Header widget area left
Header widget area right

Onderschat het effect niet

Met ‘wallen’ onder de ogen zie je er bijna altijd vermoeid uit, een hangend bovenooglid geeft een somber uiterlijk. Maar het kan ook erg vermoeiend zijn om je wenkbrauwen op te moeten trekken om goed te kunnen zien. Een ooglidcorrectie geeft je terug een vitale uitstraling.

 

Ogen zijn ook “de spiegel van de ziel”, en daar willen we natuurlijk niets aan veranderen! Aan de hand van een foto kunnen je ogen er weer precies zo uitzien als vroeger, maar we kunnen de vorm naar je wensen ook enigszins aanpassen. Ooglidcorrectie is in alle opzichten precisie- en maatwerk. Het bepaalt hoe jij naar de wereld kijkt, maar ook hoe de wereld naar jou kijkt.

eyelid

Een korte ingreep

Na de snelle behandeling is er geen nood aan ziekenhuisopname en een snelle hervatting van het werk is mogelijk.

Een goed herstel

De genezing na een ooglidcorrectie gaat heel snel. De wondjes zijn dicht na 3 dagen, zwellingen en blauwe plekken verdwijnen na 3 weken. Enkele dagen na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden..

Wij laten u niet los

Drie maanden na de ingreep komt u langs voor een na-controle. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u de “nieuwe ik” vergelijken met de oude aan de hand van uw foto’s.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.