Header widget area left
Header widget area right

Nieuwe behandelingen: TCA Peeling

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling dewelke de huidstructuur helpt te verbeteren,de kleur van de huid egaliseert en bepaalde oneffenheden doet verminderen. Het resultaat is een grondig gereinigde huid met een frissere en jongere uitstraling.

Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

De behandeling
Tijdens de behandeling zal U wellicht een heel warm, branderig en trekkend gevoel ervaren. Dt is volkomen normaal en indiceert dat de behandeling aanslaat. Na de peeling behandelen we de huid met een crème die als ‘Post Peel Mask’ de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

De effecten van de TCA Peeling zijn:
• Frissere en jongere uitstraling van de huid
• Verbetering van de conditie van de huid
• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Verminderen van pigmentvlekken

Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen.

Huidreactie
Na een dergelijke behandeling zal de huid een reactie hebben, dit is volkomen normaal. De huid zal meteen na de peeling rood uitslaan en wat irriteren om vervolgens na 1 dag te ‘barsten’. Op die manier treedt er vervelling en schilfering op en start de aanmaak van de ‘nieuwe’ huid. Je wordt dus letterlijk en figuurlijk in een nieuw huidjasje gestopt na een TCA Peeling.

Consult
We adviseren steeds om eerst in ons centrum langs te komen voor een gratis en volledig vrijblijvende consultatie. Een goede analyse van het huidprobleem is van kapitaal belang om de juiste behandeling te adviseren en U daarbij voldoende te informeren over de behandeling, de resultaten en dergelijke meer.

Meer info?

MEAAFsmall

Comments are closed.