Header widget area left
Header widget area right

Wat is Needling?

Needling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. De huid wordt weer steviger en compacter, lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, Peelen en het zogenaamd ‘Needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

antiaging

Behandeling

Deze behandeling wordt meestal goed verdragen doordat de huid eerst met een verdovende crème wordt behandeld. Onmiddellijk na de behandeling wordt een extra vitamine boost in de huid gesluisd met een vitamine ampul en een speciaal algenmasker (allebei inbegrepen in de behandeling) dat tevens kalmerend werkt op de roodheid en het herstel bevordert.

De behandelde huid ziet er tijdelijk (1 à 2 dagen) wat rood (zoals een zonnebrand) en licht gezwollen uit doch dit trekt geleidelijk weg. Bij sommige patiënten is de roodheid reeds de volgende dag weg. Doordat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd, maar de huidkwaliteit net verbetert, kan deze behandeling onbeperkt herhaald worden.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.