Header widget area left
Header widget area right

Intiem en persoonlijk

Als u niet tevreden bent met de contouren van uw schaamstreek, kan liposculptuur van de ‘Venusheuvel’ soms oplossing bieden. Ook liposculptuur van forse labia majora (de buitenste schaamlippen) is mogelijk.

De “Venusheuvel” is vetweefsel dat het voorste gedeelte van het schaambeen bedekt. In geval van een vooruitstekende / bolle pubis en nu en dan, duidelijk dikke labia majora, kan micro-liposculptuur uitgevoerd worden.
Na tumescente infiltratie van het gebied kunnen we vet verwijderen, met een microcanule, onder voorzichtig gecontroleerd vacuüm.

Indien gewenst kan het geoogste vet gezuiverd worden en getransplanteerd worden naar andere gebieden: micro – vet transplantatie methode Coleman.

vaggd

Wat komt er allemaal bij kijken

De behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur, en gebeurt onder lokale verdoving of onder slaapverdoving. Na de ingreep blijft U uitrusten in de Beauty Clinic. Dezelfde dag bent U weer fit om naar huis of naar uw hotel te gaan. Seksuele activiteiten zijn weer mogelijk na 3 weken.  Alle intieme operaties kunnen gecombineerd worden met andere plastische ingrepen.

Het liften van de huid binnenkant billen & tussen de benen

Combinaties met perivulvair werk aan de binnenkant van de dijen of billen, in de vorm van heflussen of lifting procedures, kunnen nodig zijn om optimale esthetische resultaten te bereiken. Vaak vinden patiënten lokale vetophopingen in deze regio storend. Deze kunnen ook gemodelleerd worden.
Heflussen van speciaal antibiotisch materiaal kunnen helpen in het liften van verzakt weefsel, zowel tussen de benen, als van de binnenkant van de billen.

HEFLUSSEN: een belangrijke vooruitgang! Chirurgie zonder littekens!

Door middel van een elastische draad die tegelijk ook antimicrobieel werkt, kan afzakkend weefsel opgetrokken worden naar een vast anatomisch punt. Speciale lange rijgnaalden maken het mogelijk om relatief grote afstanden onderhuids te overbruggen. Huidinsnijding is in principe overbodig. Individuele aanpassingen van de techniek zijn mogelijk afhankelijk van het verzoek van de patiënt en het anatomisch inzicht van de chirurg.

Voor ethische redenen kunnen wij geen voor & na foto’s van deze ingrepen tonen op onze website.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.