Header widget area left
Header widget area right

Litteken correctie helpt u niet enkel fysiek.

Gemene verwondingen laten vaak ook nog zichtbare littekens achter. Een vervelende èn ontsierende herinnering en daarom vaak blijvend emotioneel pijnlijk. Een littekencorrectie kan op alle vlakken helend werken.

Bedenk dat het volledig genezen van een wond 6-18 maanden kan duren. Je kunt wel een afspraak maken voor een consult om het litteken door onze chirurg te laten beoordelen en advies in te winnen, maar de behandeling kan pas worden gestart als het litteken niet meer verandert. Pas dan is het genezen.

 

Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om het litteken nagenoeg onzichtbaar te maken. Of zelfs helemaal onzichtbaar, door het ‘om te leggen’ naar een natuurlijke huidplooi. Een litteken is nooit standaard, een oplossing of behandel advies daarom ook niet. Je kunt vertrouwen op de kennis en ervaring in litteken correctie van onze chirurgen.

SCAR

Een korte ingreep

Na de snelle behandeling is er geen nood aan ziekenhuisopname en een snelle hervatting van het werk is mogelijk.

Een goed herstel

De dag na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden..

Wij laten u niet los

Drie maanden na de ingreep komt u langs voor een na-controle. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u de “nieuwe ik” vergelijken met de oude aan de hand van uw foto’s.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.