Header widget area left
Header widget area right

Zuurstoftherapie

Zoals zuurstof van levensbelang is voor het lichaam is het dat ook voor de huid. Zonder zuurstof kunnen wij niet leven en ook onze huidcellen hebben zuurstof nodig als energiedrager om optimaal te kunnen functioneren.

Met de zuurstoftherapie gaan we op basis van … de huid grondig gaan reinigen. Het is alsof men de terras afspuit met de hoge drukreiniger of de gevel wil zandstralen, een grondige reiniging zorgt voor een vernieuwde look en glanzend/blinkend resultaat. Hetzelfde principe wordt dus toegepast op de huid, een combinatie van zuurstofwater en lucht wordt onder hoge druk aan supersonische snelheid op de huid gespoten. Hierdoor kan men de diepste onzuiverheden op de huid wegwerken en de huid onderwerpen aan een grondige reiniging waardoor de poriën zich volledig kunnen openzetten. Het effect is meteen zichtbaar, je huid straalt en kan beter hydrateren en zal opnieuw aan elasticiteit inwinnen.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.