Header widget area left
Header widget area right


Cosmelan Pack

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic  wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een zachte en heldere huid.cosmelan 3

Indicatie:

vlekken te wijten aan een buitensporige pigmentatie,zwangerschapsmasker, huidveroudering door een systematische blootstelling aan de zon en in het algemeen huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong, maken deel uit van de huidige problemen van onze eeuw.

Eigenschappen Cosmelan: verzacht en verwijdert pigmentatie en melasma van melanische oorsprong en zorgt voor een homogene en heldere huidskleur.

 

De depigmenterende methode van het Cosmelan® Pack omvat:

 

Ontvettende Lotion reinigt en ontvet de huid voor het aanbrengen van Cosmelan 1. Hierdoor zullen de depigmenterende stoffen beter absorberen in de huid.

Masker Cosmelan 1, met depigmenterende bestanddelen, wordt aangebracht in het instituut.

Maintenance Cream Cosmelan 2 laat toe het depigmentatieproces thuis verder te zetten.

Hydra-Vital Factor K is een hydraterende en voedende dagcrème die de oxydatie en de vorming van vrije radicalen voorkomt

 

cosmelancosmelan 2