Header widget area left
Header widget area right

Alles over anti aging

Anti-Aging omvat van A tot Z alle middelen zoals: relooking, gelaatsbehandeling, kleurcombinaties, cosmetiek en al zijn facetten, esthetische chirurgie, voedingsadvies, rimpelvulling, lasertherapie, peeling, botox en alopecia.

Met de jaren verandert de huid, ze vertoont fijne lijntjes, haar elasticiteit vermindert en haar textuur wordt grover. Gelukkig is er vandaag de dag heel veel dat we kunnen doen om vervroegde veroudering te voorkomen en deze te herstellen.

 

Eerst verandert de schedel, vooral bij vrouwen. Naargelang we ouder worden verliezen we calcium van de benen en het kaakbeen wordt smaller. Ons tandvlees verkleint en we verliezen onze tanden. De beenderen vormen de basis van alle zachte weefsels die eraan gehecht zijn. Het zijn deze zachte weefsels, die ons aangezicht vormen, en zij zijn degene die lijden onder de zichtbare veranderingen van veroudering.
Dus als we verouderen, worden onze spieren zwakker en vermindert het volume. Ook het vet tussen de spier en de huid wordt dunner. Dus de plaats tussen de huid en de beenderen is nu minder opgevuld dan ervoor.

antiaging

De huid wordt dunner en minder elastisch

De thermische laag, de laag die de nieuwe huid creëert , droogt uit en wordt net als leder.

Onze levenswijze doet er niet veel goed aan!

We eten té veel, blijven laat op, roken, doen weinig oefeningen, zijn te veel blootgesteld aan de zon en onze inname van vitamines is heel laag!

Op elk potje past een dekseltje

De correcte bestrijding is niet enkel afhankelijk van het type maar ook van de zone en intensiteit van de aanwezige rimpels. Het is tevens geen uitzondering om een combinatie aan behandelingen voor te stellen om maximaal resultaat te bekomen.

Zoals je zelf ziet, de veranderingen hierboven omschreven zijn allemaal, op de ene of de andere manier, uiterst storend voor je uiterlijke schoonheid.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.