Header widget area left
Header widget area right

Iedereen mag mooi zijn!

Beauty Clinic is een plastische, chirurgische kliniek gevestigd in Kortrijk. Uit optimaal respect voor de patient en het vakgebied kunt u bij ons terecht voor het kleinste detail tot de grotere ingrepen. Van het wegwerken van een litteken, tot een borstvergroting of een tummy tuck, de eerste stap van esthetische correctie is tevens de belangrijkste. Alles wordt besproken en er is steeds voldoende ruimte voor uw vragen.

Hoe kan het dan dat de prijzen van Beauty Clinic gemiddeld lager zijn? De verklaring is simpel; we halen je niet op met een limousine, we schenken geen champagne bij aankomst, maar houden je ook geen nacht ter observatie wanneer dat medisch gezien niet strict noodzakelijk is. En de kosten die wij niet maken, hoeft u niet te betalen.


1546

Morgane

Onthaal


1550

Melissa

Onthaal


Als kind had ik al een scheve neus, bovenaan zat een kromming naar links. En naarmate ik ouder werd, begon ik er echt onder te lijden. Ik was me er altijd van bewust. Zo zorgde ik ervoor dat mensen me alleen van `mijn goede kant’ zagen. Tja, ik zat er gewoon mee. Een neuscorrectie is best ingrijpend, maar ik ben nog elke dag blij mijn neus zo mooi recht staat. En als bonus kan ik ook veel vrijer ademhalen.

Charlotte, Neuscorrectie

‘in de bussiness waar ik nou eenmaal in zit telt het uiterlijk soms te zwaar mee .. maar ja.
Je wil er dus goed uit blijven zien – dat is belangrijk – daar durf ik wel voor uit te komen. Wel op een natuurlijke, niet overdreven geopereerde manier: gewoon goed verzorgd je jeugdige vitale uitstraling vasthouden

Elisabeth, Facelift