Header widget area left
Header widget area right

Abdominoplastie of buikwandcorrectie

Na een periode van overgewicht of na zwangerschap (regelmatig in combinatie met striae) krijgen veel vrouwen last van een wat afhangende, dikke buik en/of vetoverschot rond de heupen. Maar ook mannen kunnen in het gebied onder de navel een ontsierende vetophoping ontwikkelen, zonder dat er sprake hoeft te zijn van overgewicht.

 

In sommige gevallen is het niet mogelijk om via vibro liposculptuur alleen het resultaat te bereiken dat u wenst. Wilt u opnieuw een strakke buik, dan moet de verslapte huid weggenomen worden, die ingreep noemt men abdominoplastie of buikwandcorrectie.

Een figuurcorrectie waarbij buikspieren en huid als het ware opnieuw aangespannen worden.

abdino

Een flexibele ingreep

De behandeling en tijd van ingreep hangt af van de intensiteit van de buikwandcorrectie.

Een goed herstel

Zwellingen en blauwe plekken zullen geleidelijk verdwijnen. Enkele dagen na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden..

Wij laten u niet los

Drie maanden na de ingreep komt u langs voor een na-controle. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u de “nieuwe ik” vergelijken met de oude aan de hand van uw foto’s. Tevens ondersteunen wij u verder met wat voedingsadviezen.

Uw behandelende arts zal met u bespreken op welke wijze de behandeling wordt uitgevoerd en welke technieken en materialen hierbij worden gebruikt.
Uit respect voor de privacy van onze patiënten maken we geen gebruik van voor of na fotos op onze website.